Expertgrupp

Ställ din fråga till en av våra experter eller se tidigare ställda frågor och dess svar.

Fråga experten

Ulric Hermansson
Universitetslektor & Forskare

Ulric är universitetslektor och forskare vid Karolinska Institutet sedan flera år. Arbetar även kliniskt på specialistmottagningen Alkohol och Hälsa på Riddargatan1. Hans forskningsintresse har varit och är tidiga åtgärder vad gäller både alkohol -och narkotikaproblem i arbetslivet.
Har alltid varit fysisk aktiv genom lagidrott samt även individuella prestationer som långlopp och Vasalopp mm. Har varit hyggligt aktiv inom Friskis de senaste fem år. Är en förening som jag trivs bra i.

Anahita Keloushani
Företagsläkare på Regionhälsan Örebro

Anahita är specialist i arbets- och miljömedicin samt allmänmedicin och kommer ursprungligen från Iran och har bott i Sverige sen 2001. Efter läkarexamen i Ungern tog Anahita specialistutbildningen i Sverige och har jobbat på Arbets- och miljömedicin på universitetssjukhuset Örebro men är idag verksam som företagsläkare och medicinansvarig läkare på Regionhälsan i Örebro.

Associerad samarbetspartner till Sveriges Företagshälsor 2022 Unilabs är den största privata helhetsleverantören inom diagnostik i Sverige med verksamheter inom både laboratoriemedicin, droganalys, patologi/cytologi och radiologi och är idag en naturlig del av den svenska vårdkedjan.
Kurser i Arbets-EKG 2024
Utför ni medicinska kontroller där Arbets-EKG ingår? Gå en digital kurs i utförande och bedömning av arbets-EKG samt EKG. Lämplig både vid uppstart och som repetition. Arbetsekg.se
SVEREK
Säker och effektiv vård utan onödig administration
Webdocs modul för företagshälsa är framtagen för att möta behoven inom segmentet och utvecklingen av journalsystemet har skett i nära samverkan med kundgrupp.
Känn dig trygg med Cederroth Första Hjälpen. Hög kvalitet – Funktionella – Enkla att fylla på

Har du en fråga till Ulric? Ställ den här!

Har du en fråga till Anahita? Ställ den här!

Ansök om att bli medlem

Fyll i formuläret för att bli medlem i Riksföreningen för Företagssköterskor. Vi granskar manuellt formuläret och skickar sedan ut inbetalningskortet till dig.

ÅRSMÖTE 2024

NÄR: 14 maj kl 19:30
VAR: via TEAMS

Är du medlem och vill vara med?
Anmäl dig till: kassor@foretagsskoterskor.se

Är du inte medlem än?
Läs mer och ansök om att bli medlem här.