Årets Företagssköterska

Hederstiteln Årets företagssköterska inrättades för att synliggöra alla kompetenta och fantastiska företagssköterskor som arbetar inom de mest varierande verksamheter runt om i landet.

NU är det dags att nominera en kollega!

Nominering till Årets företagssköterska 2022 – använd formuläret nedan!

Nomineringsformulär Årets Företagssköterska

Kriterierna för att bli utnämnd till Årets Företagssköterska

• Legitimerad sjuksköterska yrkesverksam inom företagshälsovård eller arbets- och miljömedicin
  • Den nominerade ska ha bidragit till att utveckla företagssköterskans yrkesfunktion
  • Den nominerade ska ha bidragit till att synliggöra företagssköterskans kompetens och arbete inom sitt verksamhetsområde
  • Den nominerade ska ha varit medlem i Riksföreningen för företagssköterskor sedan minst två år

Årets företagssköterska 2020 – Inger Hanning

Motivering:

Inger är en fantastisk företagssköterska, hon ser både personalen och framförallt kunden. Hon har stor kompetens i sitt yrke och håller sig alltid uppdaterad enligt senaste evidens. Detta delar hon gärna med sig till sina kollegor och kunder. Inger är en ödmjuk och inkännande person som är bra på att lyssna på kundens behov. Inger fastnar inte i problem utan är en person som alltid löser uppgiften.

Tidigare utnämningar av Årets Företagssköterska

Maria Routuvaara
SVEREK
Säker och effektiv vård utan onödig administration
Webdocs modul för företagshälsa är framtagen för att möta behoven inom segmentet och utvecklingen av journalsystemet har skett i nära samverkan med kundgrupp. Vi ses på NU-dagarna!
Associerad samarbetspartner till Sveriges Företagshälsor 2022 Unilabs är den största privata helhetsleverantören inom diagnostik i Sverige med verksamheter inom både laboratoriemedicin, droganalys, patoligi/cytologi och radiologi och är idag en naturlig del av den svenska vårdkedjan.
Vi ses på NU-dagarna

Vem tycker du ska bli årets företagssköterska?

Du fyller först uppgifter om den du nominerar och sedan uppgifter om dig. Fält markerade mer * är obligatoriska.

Ansök om att bli medlem

Fyll i formuläret för att bli medlem i Riksföreningen för Företagssköterskor. Vi granskar manuellt formuläret och skickar sedan ut inbetalningskortet till dig.